Het zusje van Keijser&Co

Noos is het nieuwe zusje van Keijser&Co. Keijser&Co is een meubelmerk dat sinds 2005 bestaat. De collectie van Keijser&Co omschrijft zich als een eigentijdse meubellijn waarin maatwerk voorop staat. Doordat Keijser&Co in een korte tijd een enorme plaats heeft ingenomen in de meubelwereld, kwam het volgende idee op.

"We creƫren een meubellijn die uit voorraad leverbaar is met de kenmerken van Keijser&Co en zich daardoor onderscheidt ten opzichte van de bestaande merken."

Wat is NOOS?

sfeerbeeld Nooscollection, by Keijser&Co

Nooscollection bestaat uit een overzichtelijke serie modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en afmetingen. Deze basisingrediënten hebben wij permanent op voorraad. Hierdoor kan uw bestelling sneller verwerkt en geleverd worden. Vandaar NOOS, Never Out Of Stock.

Uw maatwerk staat al voor u klaar!

wat is noos, tafeloverzicht, by Keijser&Co

Tafels

De tafels zijn gemaakt van eiken, verkrijgbaar in meerder kleuren en leverbaar in diverse afmetignen. Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende poten, waardoor iedereen zijn eigen sfeer kan bepalen

Fauteuils

De fauteuils zijn leverbaar in verschillende modellen, daarnaast kan er gekozen worden voor een fauteuil met of zonder arm. Uitgevoerd met een gladde rug, gebombeerde rug of een gecappitonneerde rug.

Kasten

De kasten zijn leverbaar in verschillende modellen, een hoog smal model en een laag breed model. Ook hierin kan er gekozen worden uit meerdere kleuren.

Lowboard

Het lowboard is verkrijgbaar in diverse breedte maten. Ook is er keuze qua indeling, men kan kiezen uit een open indeling of een indeling met een deur of een open vak met lade.

Bank

De banken kunt u zelf samenstellen. Er kan gekozen worden uit een 3-zits of een 2,5-zits. Of u stelt aan de hand van de module-mogelijkheden een eigen bank samen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoeksofa, gecombineerd met een 3-zits; of een 3-zits met een hoekelement en daar aan vast een 2,5-zits element.

Stoffencollectie

De stoffencollectie bestaat uit basic kleuren en verschillende materialen, zoals linnen, katoen en stoffen met een vintage uitstraling. De meeste stoffen hebben een samenstelling waarin polyester is verwerkt, dit zorgt ervoor dat het een kwalitatief duurzame stof is.

sfeerbeeld Nooscollection, by Keijser&Co

Lever

Lang wachten is verleden tijd. Wij kunnen u een snelle levertijd van een paar weken garanderen, uw maatwerk staat immers al voor u klaar!

Combineren

Eindeloos combineren is mogelijk met deze collectie. De warme kleur van het eiken hout combineert heel goed met de taupe- en grijstinten uit onze stoffencollectie.

Daarnaast is het ook mgelijk om de Nooscollection te combineren met Keijser&Co. Aan de stijl is te zien dat zowel Nooscollection als Keijser&Co uit hetzelfde huis komen.

Dealers

Nooscollection wordt exclusief via een aantal geselecteerde dealers verkocht. Deze dealers hebben naast de volledige Nooscollection de Keijser&Co collectie opgenomen in hun assortiment. Een lijst met aangesloten dealers is terug te vinden op deze site.

U bent van harte welkom om op afspraak onze showroom te bezoeken.

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Postadres: Kerkenbos 11-11, 6546 BC, Nijmegen (The Netherlands). Telefoon: 024 3510633, Fax: 024 3510634

Bezoekadres: ETC (stand 200), Randweg 20, 4104 AC, Culemborg. www.nooscollection.nl, e-mail: info@nooscollection.nl